+ Reply to Thread
Page 5 of 5 First 12345
Results 101 to 102 of 102
  1. Cisco Moderator mikej412's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Chicago
    Posts
    10,190

    Certifications
    CCNP CCIP CCSP CCVP CCDP CCDA CCNA CS-CIPSS CS-CIPTDS CS-CIPTOS CS-CIPCSS CS-CFWS CS-CVPNS CS-CISecS ISSP 4013 4011
    #101
    Quote Originally Posted by thehourman View Post
    Yes, i did.
    The serial port 1/0 on NM-4A/S that connects to R1's 0/1 the LEDs are "cn/lp, rxc, txc, the last one(no label)"
    The two ports that I connected are the s1/2 and s1/3. Nothing came up with show cdp neighbors.
    The LEDs on s1/2 are "cn/lp, txc" on s1/3 "cn/lp, rxc, txc"
    Okay. Any particular colors?

    What about that BIG one on the RIGHT that says EN? Or is that the one by the screw with no label (or hidden by the cable)? GREEN? AMBER?
    Serial Network Modules [Cisco Network Modules] - Cisco Systems

    Do you see any LEDs flash every 10 seconds (or whatever you have the keepalive interval configured for)?
    Reply With Quote Quote  

  2. SS -->
  3. The Hour Man
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    MD
    Posts
    716
    #102
    All the LEDs are color green.

    The one I said no label I was talking about the EN.

    All the LEDs I mentioned earlier are all solid color exept:
    The LED on s1/0 TXD flashes every 10 secs.
    On s1/2 the TXD flashes as well every 10 secs.
    However, on s1/3 the only LEDs left on are cn/pl and txd.
    Reply With Quote Quote  

+ Reply to Thread
Page 5 of 5 First 12345

Social Networking & Bookmarks