+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    26

    Certifications
    A+, CCNA
    #1

    Default Error while trying to install Cucm 8.6

    I have come across a problem while trying to install CUCM 8.6. I am installing the cucm server in VMware on my computer and the message below shows up

    Network Boot from AMD AM79C970A
    Client MAC ADD: 00 0C 29 ……………
    PXE-E53: No boot filename received
    PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM
    Operating System not found

    I have successfully installed cucm 7.0 and presence 8.6 on my Vmware machine, but somehow cucm 8.6 gives me this error.

    Has anyone come across this problem before? I tried installing cucm8.6 on a different computer as well in VMware, but the same error comes up.

    I tried using different Linux version during the VMware setup as well.
    Reply With Quote Quote  

  2. SS -->
  3. Senior Member Kelkin's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    253

    Certifications
    CCNP,CCNP-Voice, CCDP,CCNA-Security, CCNA-Voice, CCNA, CCDA, Network+, Security+
    #2
    Unless you got the CD/DVD From Cisco the ISO isnt bootable..
    Reply With Quote Quote  

  4. Senior Member pitviper's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Right Coast, US
    Posts
    1,363

    Certifications
    CCNP:Collaboration, CCNP:R+S, CCNA:R+S, CCNA:V(IIUC), CCNA:S, CCENT, CNSS 4011
    #3
    If you downloaded the ISO from Cisco (which would be non-bootable), you can inject the boot loader yourself:

    UC Corner: Make a non-bootable ISO image bootable
    Reply With Quote Quote  

  5. Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    26

    Certifications
    A+, CCNA
    #4
    I used the method from the link and everything is working.

    Thank you for the help.
    Reply With Quote Quote  

+ Reply to Thread

Social Networking & Bookmarks