+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. Junior Member Registered Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    1
    #1

    Default Cisco aironet 1131 no ssid problem

    Hi ,
    an error shows that no ssid configured and associated to the radio interface " %DOT11-4-NO_SSID: No SSID configured. Dot11Radio0 not started. " .
    i can't find the problem !! , i have configured a ssid and the security setting ( authentication type and encryptation ) but the interface still down .
    the "sh int" command shows the dot11radio interface is in reset status .
    please help
    configuration file :

    Building configuration...


    Current configuration : 1394 bytes
    !
    version 12.4
    no service pad
    service timestamps debug datetime msec
    service timestamps log datetime msec
    service password-encryption
    !
    hostname ap
    !
    enable secret 5 $1$URAK$Mf3YfBFQQS2.6MSWHQOeG0
    !
    no aaa new-model
    ip domain name Nida.local
    !
    !
    !
    dot11 ssid Nida
    vlan 1
    authentication open
    authentication key-management wpa
    guest-mode
    wpa-psk ascii 7 01100F175804575D72
    admit-traffic
    !
    !
    power inline negotiation prestandard source
    !
    !
    username Cisco privilege 15 password 7 123A0C041104
    !
    bridge irb
    !
    !
    interface Dot11Radio0
    ip address 192.168.1.80 255.255.255.0
    no ip route-cache
    !
    encryption mode ciphers tkip
    !
    encryption vlan 1 mode ciphers tkip
    !
    ssid Nida
    !
    station-role root
    bridge-group 1
    bridge-group 1 subscriber-loop-control
    bridge-group 1 block-unknown-source
    no bridge-group 1 source-learning
    no bridge-group 1 unicast-flooding
    bridge-group 1 spanning-disabled
    !
    interface FastEthernet0
    ip address 192.168.1.81 255.255.255.0
    no ip route-cache
    duplex auto
    speed auto
    bridge-group 1
    no bridge-group 1 source-learning
    bridge-group 1 spanning-disabled
    !
    interface BVI1
    ip address dhcp client-id FastEthernet0
    no ip route-cache
    !
    ip http server
    no ip http secure-server
    ip http help-path http://www.cisco.com/warp/public/779...onfig/help/eag
    bridge 1 route ip
    !
    !
    !
    line con 0
    line vty 0 4
    login local
    !
    end
    Reply With Quote Quote  

  2. DCD
    DCD is offline
    Senior Member DCD's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    San Francisco , Ca
    Posts
    437

    Certifications
    CCNA
    #2
    The easy way to do it is use the web interface to turn on the dot11radio if the no shutdown command did not work in the CLI.
    Reply With Quote Quote  

+ Reply to Thread

Social Networking & Bookmarks