Hi everyone! Just got my first cisco AP. I hook it up and notice that the image was k9w8 (LAP) so I downloaded a k9w7 image to make it standalone. I followed the steps in this link https://supportforums.cisco.com/docu...s-ios-recovery. I could set every environmental variable perfectly, but it seems that the ethernet interface doesn't initialize because I'm unable to ping the ap. Here is what the console is displaying. Hope someone can help me set this up. Thanks in advance!

using eeprom values

WRDTR,CLKTR: 0x86000800 0x40000000
RQDC ,RFDC : 0x8000003b 0x00000212

ddr init done

IOS Bootloader - Starting system.
Xmodem file system is available.

DDR values used from system serial eeprom.
WRDTR,CLKTR: 0x86000800, 0x40000000
RQDC, RFDC : 0x8000003b, 0x00000212

PCIE0: link is up.
PCIE0: VC0 is active
PCIE1: link is NOT up.
PCIE1 port 1 not initialized
PCIEx: initialization done
flashfs[0]: 33 files, 9 directories
flashfs[0]: 0 orphaned files, 0 orphaned directories
flashfs[0]: Total bytes: 32385024
flashfs[0]: Bytes used: 12727808
flashfs[0]: Bytes available: 19657216
flashfs[0]: flashfs fsck took 22 seconds.
Reading cookie from system serial eeprom...Done
Base Ethernet MAC address: c4:7d:4f:3a:a9:f7
Ethernet speed is 100 Mb - FULL duplex
Loading "flash:/c1140-rcvk9w8-mx/c1140-rcvk9w8-mx"...############################################ #bad mzip file, unknown zip method

Error loading "flash:/c1140-rcvk9w8-mx/c1140-rcvk9w8-mx"

Interrupt within 5 seconds to abort boot process.
Boot process failed...

The system is unable to boot automatically. The BOOT
environment variable needs to be set to a bootable
image.

C1140 Boot Loader (C1140-BOOT-M) Version 12.4(18a)JA, RELEASE SOFTWARE (fc4)
Technical Support: Support and Documentation - Cisco Systems
Compiled Fri 21-Nov-08 01:24 by prod_rel_team
ap: tftp_init
ap: ether_init
ap: set
?=
DEFAULT_ROUTER=10.0.0.2
ENABLE_BREAK=yes
IP_ADDR=10.0.0.1
MANUAL_BOOT=no
NETMASK=255.255.255.224
NEW_IMAGE=yes
RELOAD_REASON=9
ROM_PERSISTENT_UTC=1014942923
TERMLINES=0