+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. Senior Member e24ohm's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151

    Certifications
    A+, Network+, Security+, CCNA
    #1

    Default 10 SSL install but only 6 SSL connections on ASA 5505

    Folks:
    I understand this is not a help forum; however, I do not know where else to turn. All of you have helped me in the past with my CCNA questions, but I am having an issue with an Cisco ASA 5505.

    I applied the 10 SSL license and everything is good. I can get 6 users to log on via SSL; however, when the 7th user tries they get the following error "Login failed".

    I have applied 3 IP pools, each with blocks of 5 IP addresses - so more then enough IP address are available. I have 8 IPSEC connections, 2 site-to-site, and only 6 SSL connections will establish, despite having 10 SSL license.

    Has anyone seen this issue or know what the issue is?

    thanks.
    Reply With Quote Quote  

  2. SS -->
  3. Senior Member e24ohm's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    151

    Certifications
    A+, Network+, Security+, CCNA
    #2
    It looks like the issue is with a bug. I called Cisco and opened a ticket, and upgraded to 8.2.11, and the issue is fixed. thanks.
    Reply With Quote Quote  

  4. Cisco Moderator mikej412's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Chicago
    Posts
    10,190

    Certifications
    CCNP CCIP CCSP CCVP CCDP CCDA CCNA CS-CIPSS CS-CIPTDS CS-CIPTOS CS-CIPCSS CS-CFWS CS-CVPNS CS-CISecS ISSP 4013 4011
    #3
    Quote Originally Posted by e24ohm View Post
    thanks.
    No -- Thank You for updating your post with the problem identification (bug) and solution (upgrade).
    Reply With Quote Quote  

+ Reply to Thread

Social Networking & Bookmarks