+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. Junior Member Registered Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    1
    #1

    Default Outbound and Inbound SIP Calls not working

    Hi,

    I am having problems making outbound and inbound calls on a SIP trunk.
    SIP registration is up but unable to make inbound and outbound calls, its giving a fast busy tone.

    I ran a debug voice ccapi inout and collected teh logs.
    I am getting Disconnect Cause=57 on inbound calls and Disconnect Cause=102 on outbound calls







    Thanks,

    Dan
    Reply With Quote Quote  

  2. SS -->
  3. Senior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Cluj-Napoca, RO
    Posts
    321

    Certifications
    Several (ITIL, Avaya, ShoreTel, Cisco)
    #2
    Quote Originally Posted by dmaisu View Post
    Hi,

    I am having problems making outbound and inbound calls on a SIP trunk.
    SIP registration is up but unable to make inbound and outbound calls, its giving a fast busy tone.

    I ran a debug voice ccapi inout and collected teh logs.
    I am getting Disconnect Cause=57 on inbound calls and Disconnect Cause=102 on outbound calls







    Thanks,

    Dan
    Hi,

    Doesn't seem to be enough info to run with. Off the top of my head, if you're using NAT it might be a good idea to use the "media flow-through" command on your CUBE/EDGE router (instead of NAT) and double check your codecs (usually try to do g711ulaw then fiddle around and try g729 out but only if you get calls working in & out).
    Last edited by negru_tudor; 11-03-2016 at 11:42 AM.
    Reply With Quote Quote  

  4. Junior Member Registered Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    1
    #3
    Agreed, not enough information.
    This guide should get you going CUBE Configuration Step-By-Step. Part 1 - UCPros
    Reply With Quote Quote  

+ Reply to Thread

Social Networking & Bookmarks