+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. Senior Member itdaddy's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    2,056

    Certifications
    A+, MCP, CCNA R/S, CCNA-Security, CCNA Collaboration, CCNP R/S
    #1

    Default FROM field blank in Outlook 2003

    Hey Exchange Gurus

    can I ask for you help?

    We have a single Domain and run Exchange 2003 with MS Outlook 2003
    runs great, but they are randomly consistent occurrences of the FROM field
    being blank so I have to fill in my FROM every time I send and new Email.

    I cannot for the life of me figue out why? Is it because Active Directlyr doenst recognize
    me as a user??? I do not know where to start.

    It is intermittent, it isnt there one minute like it is suppose to be hidden and assuming I am sending due to my profile and then it appears again blank and then I have to fill me in?
    what is this? and why is it happening all of sudden it never use to be that way?
    I have uninstall Outlook and reinstalled it doesnt help!

    thanks

    help!
    Reply With Quote Quote  

  2. SS -->
  3. Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    12,308
    #2

    Default Re: FROM field blank in Outlook 2003

    Quote Originally Posted by itdaddy
    ...there are randomly consistent occurrences...
    That made my head hurt...
    Reply With Quote Quote  

  4. MIPS processor please Mishra's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Ashburn, VA
    Posts
    2,468

    Certifications
    MCSA:2012, MCITP:EA/SA, MCSE 2003, MCTS: Vista, VCP4, AAS
    #3
    Does it happen when you have the from field off?
    Reply With Quote Quote  

  5. Senior Member itdaddy's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    2,056

    Certifications
    A+, MCP, CCNA R/S, CCNA-Security, CCNA Collaboration, CCNP R/S
    #4
    Mishra


    how do you turn the from field off? it just happens randomly but consistantly random
    if that makes sense. I open up outlook from being minimized and click on NEW and
    bam FROM field is blank. next time I open it up it is gone like it should be on a NEW email.
    It hapens on a couple of machines. ANd I cannot figure itout? Do i need to RE_SID these machines??? or what?
    thanks
    Reply With Quote Quote  

  6. mikej412's caddy sprkymrk's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    4,976

    Certifications
    MCP (NT4 Server), MCSA 2000, MCSA 2003, CCNA, Security+, Network+
    #5
    With a new email open, go to "View" and deselect "From field". It should not show anymore. If it is showing, and it's blank, that's no big deal. When the recipient gets the email it will show your address.

    The "from" field allows you to change it to another account you access, like a HelpDesk mailbox. Instead of saying "From Robert VanDyke" you can change it to "From HelpDesk" or whatever, if you have multiple accounts you check, like under the advanced tab on your account properties.
    Reply With Quote Quote  

  7. Senior Member itdaddy's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    2,056

    Certifications
    A+, MCP, CCNA R/S, CCNA-Security, CCNA Collaboration, CCNP R/S
    #6
    sprkymrk


    thanks. what a dork i am; we usally install our outlook 2003 (i do ) and it is coincides with
    our AD profile and works; the FROM field was intermittent on a few machines; it would show blank and then work normal sometimes with no FROM field. So i looked in the email
    under VIEW and there is was ticked FROM so i unchecked; man this was bugging why it
    was on sometime and off others...i hope it just needed some TLC to be programmed after
    i Unchecked it. but it was so intermittent maybe it just needed some reaffirming!

    thanks for reply

    sometime i need my hand - helpd so to speak! hahaahh

    even the best need help! hahahh lOL
    Reply With Quote Quote  

+ Reply to Thread

Social Networking & Bookmarks