+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    #1

    Default Rebuild OWA Virtual Directories for SBS2008

    I've corrupted my OWA 2007 Virtual Directories after the latest roll up.

    I need to restore these, working on a Win SBS2008 Server.

    Can't uninstall IIS as it runsa a lot of other tools that are fine.

    Only issue is with OWA so could do with some help please guys.

    RWW works to connect me to the company web etc just not outlook.

    Keep getting Service Unavailable, HTTP Error 503. The service is unavailable on a white background.

    Have rolled up to Exch 2007 and then Roll Up 1 to try to resolve but no joy yet. Exchange Best Practise Analyser & SBS 2008 BPA don't see anything wrong but it's still broken.

    Log files don't give any more info that I can find so I'm convinced it's the Virtual Directories.

    Looking to be inspired guys.

    Cheers.
    Reply With Quote Quote  

  2. SS -->
  3. Nidhoggr, the Net Serpent Claymoore's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    FL
    Posts
    1,622

    Certifications
    AWS Architect, MCSEx3, MCITPx6, MCTSx17
    #2
    You would need to use a combination of the remove-owavirtualdirectory and new-owavirtualdirectory cmdlets to remove and rebuild the owa virtual directory.

    Remove-OwaVirtualDirectory: Exchange 2007 Help
    New-OwaVirtualDirectory: Exchange 2007 Help
    Reply With Quote Quote  

  4. INTJ wedge1988's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    435
    #3
    In exchange 2003, if you deleted the websites in IIS that relate to OWA, think there are 4, then restarted the information store service (think it was this one) then the OWA directory would be re-setup for you.

    I had to do this a few times.
    Reply With Quote Quote  

  5. Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,941

    Certifications
    MCITP: EA, EMA; MCSE 2000/2003: M; MCSE 2000: S; MCSA 2000/2003: S; MCTS: ISA 2006; VCP3/4
    #4
    Quote Originally Posted by wedge1988 View Post
    In exchange 2003, if you deleted the websites in IIS that relate to OWA, think there are 4, then restarted the information store service (think it was this one) then the OWA directory would be re-setup for you.

    I had to do this a few times.
    Doesn't apply to Exchange 2007/SBS2008.
    Reply With Quote Quote  

+ Reply to Thread

Social Networking & Bookmarks