+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 23 Last
Results 1 to 25 of 65

Thread: Linux+ Beta

  1. Uber Goober novovictus's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lancaster PA
    Posts
    192

    Certifications
    A/Net/Sec/Ser/Proj+, CIW, MCITP, MCSE, C|EH/CHFI, CISSP, CCSPA, CCENT, BS: IT-S, MSISA
    #1

    Default Linux+ Beta

    I failed did anyone else pass?
    (I discovered this by compulsively checking my Windows 7 beta results on the prometric site)
    Reply With Quote Quote  

  2. SS -->
  3. Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    195
    #2
    The "result" field still just shows as "Tested" for me... guess they haven't gotten to everyone yet.
    Reply With Quote Quote  

  4. Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2,056

    Certifications
    Beer+
    #3
    I like how CompTIA posted the nix+ results before the Server+ when the Server+ beta started about 3-4 months prior.

    Oh well, congrats to everyone who gets a pass.
    Reply With Quote Quote  

  5. Uber Goober novovictus's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lancaster PA
    Posts
    192

    Certifications
    A/Net/Sec/Ser/Proj+, CIW, MCITP, MCSE, C|EH/CHFI, CISSP, CCSPA, CCENT, BS: IT-S, MSISA
    #4
    ya, whats even better is that i took the windows 7 tests just over 1 month ago and already have the results....
    Reply With Quote Quote  

  6. Audentis Fortuna Iuvat veritas_libertas's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5,654

    Certifications
    eCPPT, GPEN, GWAPT, GCIH, CISSP, CCNA (expired), MCTS
    #5
    VUE doesn't display results. I wonder how I am going to find out whether or not I passed the Server+ Beta. Any ideas?
    Currently working on: Resting
    Reply With Quote Quote  

  7. Uber Goober novovictus's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lancaster PA
    Posts
    192

    Certifications
    A/Net/Sec/Ser/Proj+, CIW, MCITP, MCSE, C|EH/CHFI, CISSP, CCSPA, CCENT, BS: IT-S, MSISA
    #6
    i am waiting on the server+, i think i did ok with that one.
    Reply With Quote Quote  

  8. BOBBY_TABLES RobertKaucher's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lebanon, Ohio - USA
    Posts
    4,274

    Certifications
    MCSD Web Apps/SharePoint Applications, MCITP: DBA 2005/2008, EA, EDA7, Linux+, Sec+, MCSE, MCDST, MCTS
    #7
    Have you checked Prometric again just to be sure? It seems like you are the only person who has results... Maybe a glitch?
    Reply With Quote Quote  

  9. Uber Goober novovictus's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lancaster PA
    Posts
    192

    Certifications
    A/Net/Sec/Ser/Proj+, CIW, MCITP, MCSE, C|EH/CHFI, CISSP, CCSPA, CCENT, BS: IT-S, MSISA
    #8
    lol nope. it says failed for linux+, i was the 1st to say passed for 7 also.
    Reply With Quote Quote  

  10. Senior Member MentholMoose's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    CA
    Posts
    1,550
    #9
    Still "Tested".

    When did you take the exam?
    Reply With Quote Quote  

  11. Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    553

    Certifications
    A+, Network+, i-Net+, Security+, Linux+, Server+, CST, CNST, CWS, MCP (70-270), ITILv3
    #10
    VUE doesn't have any results displaying on my end. Perhaps Prometric's results are just a glitch.
    Reply With Quote Quote  

  12. Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Europe/Banbury
    Posts
    59

    Certifications
    N+, L+, LPIC-2
    #11
    Same here, no result
    Reply With Quote Quote  

  13. Uber Goober novovictus's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lancaster PA
    Posts
    192

    Certifications
    A/Net/Sec/Ser/Proj+, CIW, MCITP, MCSE, C|EH/CHFI, CISSP, CCSPA, CCENT, BS: IT-S, MSISA
    #12
    it would be nice if it where a glitch! I took my exam on Jul 11th.
    Reply With Quote Quote  

  14. Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    553

    Certifications
    A+, Network+, i-Net+, Security+, Linux+, Server+, CST, CNST, CWS, MCP (70-270), ITILv3
    #13
    Quote Originally Posted by novovictus View Post
    it would be nice if it where a glitch! I took my exam on Jul 11th.
    You are with Prometric, right? It just might be a glitch. For one reason to another, Prometric has even called some of the BETA testers to ask them if they had received a result when the exam was still being taken.
    Reply With Quote Quote  

  15. Member Jagged's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    67
    #14
    I show passed for Linux+ on Prometric (Server+ and Project+ still Tested). Nothing on the CompTIA site, but it does say expect 10 days for results of all tests.
    Reply With Quote Quote  

  16. Uber Goober novovictus's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lancaster PA
    Posts
    192

    Certifications
    A/Net/Sec/Ser/Proj+, CIW, MCITP, MCSE, C|EH/CHFI, CISSP, CCSPA, CCENT, BS: IT-S, MSISA
    #15
    Ill check comptia also and see what that says, being that there are two of us now i doubt it is a glitch.
    Reply With Quote Quote  

  17. Uber Goober novovictus's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Lancaster PA
    Posts
    192

    Certifications
    A/Net/Sec/Ser/Proj+, CIW, MCITP, MCSE, C|EH/CHFI, CISSP, CCSPA, CCENT, BS: IT-S, MSISA
    #16
    No fluke here! FAIL straight from comptia!
    XK0-003Linux+ (2009 Edition) rc8dtt527c Fail20090711 2009-Jul-11 99991231 Never
    Reply With Quote Quote  

  18. BOBBY_TABLES RobertKaucher's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Lebanon, Ohio - USA
    Posts
    4,274

    Certifications
    MCSD Web Apps/SharePoint Applications, MCITP: DBA 2005/2008, EA, EDA7, Linux+, Sec+, MCSE, MCDST, MCTS
    #17
    I am still listed as tested. I took my exam in August, though.
    Reply With Quote Quote  

  19. Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    553

    Certifications
    A+, Network+, i-Net+, Security+, Linux+, Server+, CST, CNST, CWS, MCP (70-270), ITILv3
    #18
    Quote Originally Posted by novovictus View Post
    No fluke here! FAIL straight from comptia!
    XK0-003Linux+ (2009 Edition) rc8dtt527c Fail20090711 2009-Jul-11 99991231 Never
    I am really sorry to hear that. It is odd since they told us we would not see results until January. I wrote my exam on 29-Jul. So, if you wrote your's on 11-Jul, I might see my results in two or three weeks.
    Reply With Quote Quote  

  20. Senior Member MentholMoose's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    CA
    Posts
    1,550
    #19
    Quote Originally Posted by matradley View Post
    I am really sorry to hear that. It is odd since they told us we would not see results until January. I wrote my exam on 29-Jul. So, if you wrote your's on 11-Jul, I might see my results in two or three weeks.
    I took mine on April 18, but still "Tested"!!
    Reply With Quote Quote  

  21. Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    553

    Certifications
    A+, Network+, i-Net+, Security+, Linux+, Server+, CST, CNST, CWS, MCP (70-270), ITILv3
    #20
    I am curious as to how many people might have received their results.
    Reply With Quote Quote  

  22. Member joecontreras's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Florida
    Posts
    69

    Certifications
    A.A. in Computer Networking Technology, MCSA, A+, Server+, Working towards MCITP:EA
    #21
    Quote Originally Posted by matradley View Post
    I am curious as to how many people might have received their results.
    Mine still shows as "Tested".

    *Correction* I just checked again and got a "FAILED". I know I did really well on that test. I cross checked a huge portion of the questions that I wasn't sure of and the ones I could remember and was 100% sure I got most of them right. I wonder if it is a glitch or if they are all actual fails.

    Anyone with a "PASSED" yet?
    Last edited by joecontreras; 11-20-2009 at 08:42 PM.
    Reply With Quote Quote  

  23. Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    Springville IN
    Posts
    3,099

    Certifications
    A+, Network+, Server+, Security+, MCDST, MCP, HDI/HDA, HDI/CSS
    #22
    I received a fail from Prometric and CompTIA. They may be posting the for-sure fails first, and will post the passed notices last.

    I have seen state certification boards do that.

    Good luck to everyone else!
    Reply With Quote Quote  

  24. Senior Member MentholMoose's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    CA
    Posts
    1,550
    #23
    Quote Originally Posted by joecontreras View Post
    Anyone with a "PASSED" yet?
    Me, finally!!!!!!!! It only took 7 months.
    Reply With Quote Quote  

  25. Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    North Georgia
    Posts
    151

    Certifications
    CISSP, CCNA, Linux+, Security+, MCP, CNA, A+, Network+
    #24
    Just logged into Prometric's site, and am seeing passed.
    Reply With Quote Quote  

  26. Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    553

    Certifications
    A+, Network+, i-Net+, Security+, Linux+, Server+, CST, CNST, CWS, MCP (70-270), ITILv3
    #25
    It is only Prometric releasing results?
    Reply With Quote Quote  

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 23 Last

Social Networking & Bookmarks