+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    118

    Certifications
    MCSA Windows Server 2012 R2, MCSE Messaging
    #1

    Default Issue enabling Hyper-v replication (Single VM)

    Hi All,

    Wondering if anyone has come across this issue before...

    I have 2 hyper-v hosts, each running 3 or VM's. VM's are replicated between the 2 hosts. There is 1 VM that I am unable to enable replication for, when I try to I get the error below:

    "
    Enabling replication Failed.

    Hyper-v failed to enable replication.

    Hyper-v failed to enable replication for the virtual machine '<<servername>>': incorrect document syntax (0xC00CEE2D).(Virtual Machine ID <<GUID>>).

    Any ideas?

    Thanks
    Reply With Quote Quote  

  2. SS -->
  3. Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    118

    Certifications
    MCSA Windows Server 2012 R2, MCSE Messaging
    #2
    Fixed it but don't know how to remove this post!
    Reply With Quote Quote  

  4. Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    18
    #3

    Star award how ?

    Hey,

    how did you fix the issue? what was the actual reason?
    Reply With Quote Quote  

  5. Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    118

    Certifications
    MCSA Windows Server 2012 R2, MCSE Messaging
    #4
    Quote Originally Posted by Winuser View Post
    Hey,

    how did you fix the issue? what was the actual reason?
    Hi,
    It seemed that the reference to the virtual machine replica, on the replica server, was still there.
    I managed to find a folder with the same GUID that was referenced in the error message, so just needed to delete it.
    Reply With Quote Quote  

  6. Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    18
    #5
    Quote Originally Posted by joeswfc View Post
    Hi,
    It seemed that the reference to the virtual machine replica, on the replica server, was still there.
    I managed to find a folder with the same GUID that was referenced in the error message, so just needed to delete it.
    Ohok.thanks
    Reply With Quote Quote  

+ Reply to Thread

Social Networking & Bookmarks