+ Reply to Thread
Page 3 of 9 First 123 4567 ... Last
Results 51 to 75 of 202
  1. VMware Dude! TheProf's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Canada
    Posts
    327

    Certifications
    vExpert | CCA | CCAA | MCSA | MCTS | MCITP:EMA 2010 | VCP5-DCV/DT | VTSP4/5 | VSP 5 | Network +
    #51
    For those that are in the October class, did you guys get your registration email yet?
    Reply With Quote Quote  

  2. SS -->
  3. Senior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Southern California
    Posts
    107

    Certifications
    MCSA: 2012/2008R2/7, CCNA +S, VCP5-DCV
    #52
    Apparently the bug is that it does indeed save, you just don't see it with the schema edition update, but I wasn't able to see that it was at 5.0 until I powered up the vCenter again..and noticed its 5.0 and might have saved all along since it said operation completed. Only have to do test settings or save settings, not both apparently. test just updates schema and it was definitely saved...heh It was a good troubleshooting hour.

    Quote Originally Posted by terryfera View Post
    Had the same problem, it didn't work after a few hours of trying so I gave up. The next time I booted up the lab it worked... very strange.
    Reply With Quote Quote  

  4. Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Sudbury
    Posts
    69

    Certifications
    A+, Sec+, MCP, CCNA, VCP5-DCV
    #53
    Mine didn't look like it ever saved the schema, it wouldn't even load DB2 on boot for a while. Got to the point where I was looking through the DB2 and vpxd logs on the appliance and seeing random error messages about certain files failing to load.

    After a bunch of googling apparently that's why they switched the embedded DB on 5.1 .

    At least I know how to get around the vcenter appliance a little better now
    Reply With Quote Quote  

  5. Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    25

    Certifications
    A+, Server+, PDI+, MCITP: Enterprise Administrator, CCNA, VCP5-DCV
    #54
    Quote Originally Posted by TheProf View Post
    For those that are in the October class, did you guys get your registration email yet?
    I'm currently waitlisted for January. In my last email to Jana, she indicated that she wouldn't know if I'd make the October class until late September.

    I'm guessing there's still a couple of weeks until the registrations go out.
    Reply With Quote Quote  

  6. VMware Dude! TheProf's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Canada
    Posts
    327

    Certifications
    vExpert | CCA | CCAA | MCSA | MCTS | MCITP:EMA 2010 | VCP5-DCV/DT | VTSP4/5 | VSP 5 | Network +
    #55
    Quote Originally Posted by Radiohead316 View Post
    I'm currently waitlisted for January. In my last email to Jana, she indicated that she wouldn't know if I'd make the October class until late September.

    I'm guessing there's still a couple of weeks until the registrations go out.
    Just got an email from Stanley saying I should be included in the October class but they haven't opened registrations yet. I guess the email will be coming sometime this month once the registrations are open.
    Reply With Quote Quote  

  7. Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    25

    Certifications
    A+, Server+, PDI+, MCITP: Enterprise Administrator, CCNA, VCP5-DCV
    #56
    Quote Originally Posted by TheProf View Post
    Just got an email from Stanley saying I should be included in the October class but they haven't opened registrations yet. I guess the email will be coming sometime this month once the registrations are open.
    You should decline to make room for me. Good to know though. Keeping my fingers crossed!
    Reply With Quote Quote  

  8. VMware Dude! TheProf's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Canada
    Posts
    327

    Certifications
    vExpert | CCA | CCAA | MCSA | MCTS | MCITP:EMA 2010 | VCP5-DCV/DT | VTSP4/5 | VSP 5 | Network +
    #57
    Quote Originally Posted by Radiohead316 View Post
    You should decline to make room for me. Good to know though. Keeping my fingers crossed!
    If only you knew how many years I've waited to go on this course in general
    Reply With Quote Quote  

  9. Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    25

    Certifications
    A+, Server+, PDI+, MCITP: Enterprise Administrator, CCNA, VCP5-DCV
    #58
    Quote Originally Posted by TheProf View Post
    If only you knew how many years I've waited to go on this course in general
    I hear that. I gave up for several years after my company wouldn't spring for it. Do you remember when you wait listed?
    Reply With Quote Quote  

  10. VMware Dude! TheProf's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Canada
    Posts
    327

    Certifications
    vExpert | CCA | CCAA | MCSA | MCTS | MCITP:EMA 2010 | VCP5-DCV/DT | VTSP4/5 | VSP 5 | Network +
    #59
    Quote Originally Posted by Radiohead316 View Post
    I hear that. I gave up for several years after my company wouldn't spring for it. Do you remember when you wait listed?
    Sometime in end of June, early July I believe, don't remember the exact date as I never got an email confirming anything. The only way I found out, is by sending them an email this week and asking.
    Reply With Quote Quote  

  11. Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    25

    Certifications
    A+, Server+, PDI+, MCITP: Enterprise Administrator, CCNA, VCP5-DCV
    #60
    Quote Originally Posted by TheProf View Post
    Sometime in end of June, early July I believe, don't remember the exact date as I never got an email confirming anything. The only way I found out, is by sending them an email this week and asking.
    Good news. I wait listed July 3rd, so maybe we'll be classmates.
    Reply With Quote Quote  

  12. VMware Dude! TheProf's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Canada
    Posts
    327

    Certifications
    vExpert | CCA | CCAA | MCSA | MCTS | MCITP:EMA 2010 | VCP5-DCV/DT | VTSP4/5 | VSP 5 | Network +
    #61
    Quote Originally Posted by Radiohead316 View Post
    Good news. I wait listed July 3rd, so maybe we'll be classmates.
    It's a possibility . Did you follow up with Stanley?
    Reply With Quote Quote  

  13. Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    25

    Certifications
    A+, Server+, PDI+, MCITP: Enterprise Administrator, CCNA, VCP5-DCV
    #62
    Quote Originally Posted by TheProf View Post
    It's a possibility . Did you follow up with Stanley?
    I did a little over a week ago, but Jana couldn't give a yes or no to whether I'd be in the October class. I don't want to bother again.
    Reply With Quote Quote  

  14. Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Southeast Ontario
    Posts
    10
    #63
    Loving this course, but I'm finding the servers a little bit on the slow side. I was away for a week so I'm getting a bit of a late start and I was really grinding my gears on the "installing vSphere Client" lab. I booked 3 hours and I wasn't entirely sure the installer would finish in that amount of time

    All joking aside though, glad to be in here.
    Reply With Quote Quote  

  15. Senior Member Kinet1c's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Ireland
    Posts
    581

    Certifications
    CCNA, ITIL-F, LPIC-1, AWS-Sysops, AWS-CSA
    #64
    Found the course very good. Hoping to run through the labs 1-2 more times while reading up on the exam blueprint.
    Reply With Quote Quote  

  16. Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    UK
    Posts
    111

    Certifications
    MCTS:Win 7 | MCITP:EDA7 | MCITP:SA | MCITP:EA | MCTS:Hyper-V | VMware VCP 4 | ITIL v3 Foundation | VCP 5 DCV | VCA 5 DCV | VCA 5 Cloud | VCP 5 Cloud
    #65
    Quote Originally Posted by TheProf View Post
    If only you knew how many years I've waited to go on this course in general
    Dude ....

    Should have come over here and sat it at 360
    Reply With Quote Quote  

  17. nel
    nel is offline
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Australia
    Posts
    2,847

    Certifications
    A+ , Network+, MCSA 2003, CCENT, CCNA, CCDA, CCNP, CCDP, JNCIA-JunOS, JNCIS-ENT, Bsc(hons) & Msc Degree
    #66
    Hey guys,

    i have just signed up to the waiting list. Who are you guys in contact with at Stanly? I have a few queries i wanted to ask them.

    Thanks
    Reply With Quote Quote  

  18. VMware Dude! TheProf's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Canada
    Posts
    327

    Certifications
    vExpert | CCA | CCAA | MCSA | MCTS | MCITP:EMA 2010 | VCP5-DCV/DT | VTSP4/5 | VSP 5 | Network +
    #67
    Quote Originally Posted by SimonD. View Post
    Dude ....

    Should have come over here and sat it at 360
    Haha! I should of... Could of flew to UK, did the course and come back... probably would of been a VCAP by now
    Reply With Quote Quote  

  19. Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Monterey, California
    Posts
    544

    Certifications
    Security+, HBSS, Oracle Solaris 10 Administration, Linux+
    #68
    Here is a screen shot of what I am getting. It says Eval license expired, but also shows the licenses I added.


    Eval-Licenses.jpg
    Reply With Quote Quote  

  20. Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    UK
    Posts
    111

    Certifications
    MCTS:Win 7 | MCITP:EDA7 | MCITP:SA | MCITP:EA | MCTS:Hyper-V | VMware VCP 4 | ITIL v3 Foundation | VCP 5 DCV | VCA 5 DCV | VCA 5 Cloud | VCP 5 Cloud
    #69
    Quote Originally Posted by brownwrap View Post
    Here is a screen shot of what I am getting. It says Eval license expired, but also shows the licenses I added.


    Attachment 4293
    You need to assign the licenses, you can see in your picture that you're infrastructure isn't assigned to a license key.
    Reply With Quote Quote  

  21. Senior Member ITMonkey's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    San Francisco Bay Area, USA
    Posts
    200

    Certifications
    MCTIP/MCSA: Win7 Desktop, MCITP: Server 2008 R2 Virtualization Administrator, 70-681 (Win7 Deployment), CCNA, EMC Storage Associate, A+, Network+
    #70
    I had the same problem in the Summer class. Resolved it by deleting all the keys and entering them again (carefully, as per exact instructions)
    Reply With Quote Quote  

  22. Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Monterey, California
    Posts
    544

    Certifications
    Security+, HBSS, Oracle Solaris 10 Administration, Linux+
    #71
    Quote Originally Posted by SimonD. View Post
    You need to assign the licenses, you can see in your picture that you're infrastructure isn't assigned to a license key.
    That was the whole point of my post. I couldn't assign the licenses. I finally pushed enough buttons and got the eval license deleted. Once I deleted that I could move on and assign the license. Up to that point evry time I tried to assign ta license it said it was expired. It was a never ending loop.
    Reply With Quote Quote  

  23. Senior Member tstrip007's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Birmingham, AL
    Posts
    286

    Certifications
    VCP5-DCV
    #72
    Just a FYI guys and gals, labs 8 and 9 took nearly 4 hours. OS install and cloning took awhile.
    Reply With Quote Quote  

  24. Livin is ez w/ I's closed
    Join Date
    May 2010
    Location
    NYC
    Posts
    399

    Certifications
    A+, Network+, Security+, BCNE, CCNA, ITIL v3, AWS - CSA/CD/SA
    #73
    Quote Originally Posted by tstrip007 View Post
    Just a FYI guys and gals, labs 8 and 9 took nearly 4 hours. OS install and cloning took awhile.
    are all the labs that are available everything?
    Reply With Quote Quote  

  25. Senior Member tstrip007's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Birmingham, AL
    Posts
    286

    Certifications
    VCP5-DCV
    #74
    Quote Originally Posted by Sounds Good View Post
    are all the labs that are available everything?
    Believe so
    Reply With Quote Quote  

  26. Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    #75
    Anybody having these problems?

    Having two issues with the labs.

    -In Lab 9, two cloned VMs are supposed to have a file on the desktop: cpubusy.vbs. I don't see it in either of them (even though sysprep did run).

    -In Lab 11, the first step is to add ESXi-2 to vCenter. When I try I get a user/pass error. When I try to log into it from the DCUI, I get the same thing, and the host is looking for a DHCP address (has already assigned itself an APIPA one).

    Ben
    Reply With Quote Quote  

+ Reply to Thread
Page 3 of 9 First 123 4567 ... Last

Social Networking & Bookmarks